Fællesjagt lørdag d. 13. oktober 2018

Årets første fællesjagt, hvilken en af slagsen, den blev afholdt i noget der ligner sommervejr med høj sol og over 20 grader, hvad mere kan man forlange for at få en god dag i skoven.

Traditionen tro startede dagen med at hilse på vores jagtudlejere Mytte og Vagn, ejerne af Bøgsted inviterede på parole på pladsen foran hovedhuset og efterfølgende indenfor til den traditionelle morgendram, hvilke flotte rammer at starte dagen på. dagen blæst igang med jagthorn og efterfølgende et par ord fra Vagn.

Skoven viste sig også fra sin gode side med rigtig meget vildt, alle deltagere fik vist set en del på dagen, vi havde mange dyr opppe at løbe, der var mange fasaner på vingerne og vi havde ænder i søen, udover det allerede nævnte var der også ræv og hare i skoven, så en dag hvor mange vildtarter blev set og mange også forsøgt nedlagt, en del med held men også en del der slap udenom dvierse haglsværme og fortsatte deres færd til et andet sted i skoven, så vi forhåbentlig får det vildt at se en anden gang.

Det var en varm dag så der blev holdt et par ekstra pauser i det gode vejr så hunde og skytter kunne fylde deres væskedepoter så der var energi til at arbejde videre i en ny såt.

Tusind tak til alel der deltog for en super god dag med glade jægere der nød en flot dag i skoven i godt selskab med hinanden.