Rævene var i skoven....

Hvilken dag vi havde på vores jagt lørdag d. 2. november i Bøgsted, stor tilslutning til jagten med 30 deltagende jægere og nogle drivere med hunde der virkelig fik sendt noget vildt ud til skytterne, både løbende og flyvende vildt var der nok af.

Jeg tror roligt vi kan sige at der aldrig tidligere er set så mange ræve på en fællesjagt i Bøgsted og der blev leveret 3 af dem til paraden, vurderinger er at vi på dagen så 8-10 ræve i de 6 såter vi var igennem, og nogle salp helt mens andre formåede at undgå den haglsværm der blev sendt efter dem 1 eller flere gange, men overtallet af ræve er der endnu og forhåntlig kommer de frem til skytterne på kommende jagter.

Derduover så vi meget andet vildt, hvor en del endte på praden men også en del andet især snepperne er i skoven endnu.

Alt i alt en fantastisk dag der forløb planlmæssigt og hvor også vejret, tiltrods for skumle udsigter, viste sig fra den fornuftige og især tørre side.

En af de jagtdage som vi alle ser frem til med glæde og som vi ikke oplever så tit, en dag vi kunne afslutte med en flot parade, hvor der lå 6 snepper, 3 ræve, 4 rådyr, 6 fasaner og 1 gråand, så et meget alsidigt resultat. Efter paraden var der mange gode historier at fortælle fra de deltagende jægere, da vi samlede op på dagen i jagtstuen og enkelte må nok sande at skydebanen skal prøves til foråret.

TAK FOR EN GOD DAG TIL ALLE DELTAGENDE JÆGERE