Endnu en super fællesjagt i Bøgsted

Så har jagtforeningen igen afholdt fællesjagt i Bøgsted og igen var vi tilsmilet af super fint vejr og en masse vildt i skoven.

En god dag med 25 forventningsfulde jægere startede som sædvanligt med parole med instrukser til dagen inden vi indtog Bøgsted for jagt. Dagen startede lidt stille i forhold til nedlagt vildt, der blev set en del, især råvildt, men ikke på skudafstand.

Det skulle vise sig at blive anderledes i de sidste såter før middag og især over middag, hvor vi så meget vildt og fik også udnyttet flere af de chancer der var. Selvom en dag med snepper giver en del ekstra skud uden udbytte, så blev det en dag med ganske fornuftig skydning og en meget flot parade som dagens resultat.

Rigtig mange deltagere på dagens jagt fik chancer til skud, tog dem og endte i en del tilfælde også med at få nedlagt byttet. De chancer man valgte ikke at tage må vi lette på hatten og give respekt til fravalget.

Dagens parade var igen en af de flotte for en Bøgsted jagt, de 25 delatgende jægere fik på dagen nedlagt 4 snepper, 4 rådyr, 2 harer og 5 fasaner. En flot og alsidig parade.

Tak til at deltagende jægere for endnu en rigtig god dag i Bøgsted.